Bongweg 210

te Hoogvliet Rotterdam

€ 349.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op een GUNSTIGE locatie in de wijk “Zalmplaat” staat deze VERRASSEND ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en sfeervolle achtertuin. De woning heeft een woonkamer met OPENSLAANDE deuren naar de achtertuin, dichte keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een 4e ruime slaapkamer MET DAKKAPEL op de 2e verdieping. In de DIEPE achtertuin gelegen op het oosten geniet u ’s zomers de gehele dag van de zon! De tuin is sfeervol aangelegd met diverse TERRASSEN en groenborders en beschikt over een stenen berging met achterom. De woonwijk is kindvriendelijk ingericht met veel speelmogelijkheden en voor de deur fraai aangelegde PARKEERGELEGENHEID met veel groen. Op enkele minuten afstand bereikt u diverse winkels, basisscholen, het metrostation Zalmplaat en diverse uitvalswegen naar het stadscentrum van Rotterdam en de POLDER. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak, wij laten de woning graag aan u zien!

INDELING:

Begane grond: Hal, toilet met fonteintje, meterkast ( 6 groepen), woonkamer en keuken.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit-en eethoek en geeft via openslaande deuren toegang tot de tuin.

De keuken aan de achterkant van de woning is uitgevoerd met een wandopstelling met crèmekleurige kasten en houtlook aanrechtbladen. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. De keuken beschikt ook over een deur naar de tuin.

De begane grond is grotendeels voorzien van houten vloerdelen.

Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. Twee aan de achterkant en één aan de voorkant. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische screens. De badkamer is voorzien van een whirlpool hoekbad, 2e toilet, wastafel en een handdoekradiator.

De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Tweede verdieping: Overloop en slaapkamer. De ruime overloop is voorzien van vaste kasten met de wasmachine- en cv-ketelopstelling ( Intergas / 2022).

De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde van de woning en extra opbergmogelijkheden.

De verdieping is voorzien van een linoleum vloer.

Buiten: De achtertuin is sfeervol aangelegd met diverse terrassen en groenborders. Verder is de achtertuin voorzien van een elektrisch zonnescherm, een stenen berging en achterom. De voortuin van de woning is voorzien van bestrating en groenborders en biedt voldoende parkeergelegenheid. Ook de voorkant van de woning is voorzien van elektrische screens.

KENMERKEN:

- Ruime eengezinswoning;

- Elektrische rolluiken en screens

- Grote dakkapel aan de achterzijde;

- Sfeervolle achtertuin op het oosten;

- Stenen berging;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Intergas CV-combiketel (2022).

- 164 m2 grond

- Circa 133 m2

- Circa 470 m3

- Circa 1973

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy