Jadelaan 13

te Rhoon

€ 598.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Welkom op de Jadelaan 13 in Rhoon. Deze half vrijstaande woning is ideaal gelegen in de geliefde woonwijk Portland, met vrij uitzicht op het tegenover gelegen Bakkerspark. De rustige straat en vriendelijke buurtbewoners maken dit de ideale locatie voor gezinnen. Op loopafstand vindt u een bushalte, het winkelcentrum Hof van Portland en meerdere basisscholen. Het winkelcentrum Carnisse Veste en de tramlijn naar Rotterdam zijn binnen vijf minuten fietsen bereikbaar. Dit geldt ook voor metrostation Slinge. Het centrum van Rhoon is eveneens gemakkelijk per fiets te bereiken en de dichtstbijzijnde uitvalsweg ligt op slechts een minuut rijden.Deze speels ingedeelde woning biedt verrassend veel buitenruimte dankzij de unieke opstelling op de kavel. De woning beschikt over een inpandige garage, een centraal trappenhuis, woon/eetkamer, 2 ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een grote master bedroom met dakterras. Gebouwd in 1997, heeft de woning een woonoppervlakte van 162 m² op een perceel van 233 m².

INDELING:

BEGANE GROND:Entree, hal, meterkast, trapopgang, keuken, toilet, inpandige garage.

De voordeur aan de zijkant van de woning geeft toegang tot een hal met meterkast (uit 2023, drie fasen, 10 groepen), moderne toiletruimte met hangcloset, trapopgang en toegang tot de inpandige garage. De garage heeft plaats voor één auto, heeft aansluitingen voor een wasmachine en droger en biedt opbergruimte. De keuken aan de achterzijde is uitgerust met een 6-pits gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en een Amerikaanse koelkast. De keuken heeft een hoekopstelling en een half eiland en geeft via openslaande deuren en een schuifpui toegang tot de tuin.

De begane grond is voorzien van een vinyl vloer.

1E VERDIEPING: Woon- en eetkamer.

Een centraal geplaatste trap leidt naar de eerste verdieping, waar de woonkamer en eetkamer door een speelse tussenmuur zijn gescheiden. De voorzijde heeft een gezellige zithoek met veel lichtinval door de schuifpui met Frans balkon. U heeft uitzicht op het Bakkerspark. Aan de achterzijde is er ruimte voor een ruime eethoek.

De gehele 1e verdieping is voorzien van gestuukte wanden en een eikenhouten vloer. ?

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. De tweede verdieping biedt twee ruime slaapkamers en een badkamer. Eén slaapkamer heeft net als de woonkamer een schuifpui met Frans balkon. De badkamer is voorzien van twee wastafels, een toilet (hangcloset), een handdoekradiator en een grote inloopdouche met hand- en stortdouche.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

3E VERDIEPING: Grote open ruimte met technische ruimte en dakterras.

De derde verdieping herbergt de masterbedroom met dakterras en de toegang tot de technische ruimte met de CV-ketel. De slaapkamer is voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen) en een moderne laminaatvloer.

De 3e verdieping is voorzien van een laminaat vloer en glad gestuukte wanden.

BUITEN: Aan de voorzijde is er plaats voor twee tot drie auto’s. Een laadpaal voor elektrische voertuigen is aanwezig. Fietsen en (tuin)gereedschap kunnen worden opgeborgen in de ruime metalen berging (Biohort). Links van de woning leidt een houten poort naar de zonnige zijtuin met een modern terras en sfeervolle verlichting. De achtertuin biedt een overkapping met infraroodverwarming, een extra terras, en ruimte voor een eettafel en buitenkeuken. De zij- en achtertuin zijn gelegen op het zuid/zuidwesten. Dat betekent dat er altijd wel ergens in de tuin zon is. Zowel aan de voorkant, de zijkant en de achterkant zijn stopcontacten gemonteerd. Aan de voorzijde is een buitenkraan aanwezig

MOGELIJKHEDEN: De woning is instap klaar maar biedt ook diverse mogelijkheden voor aanpassing, zoals het verplaatsen van de keuken naar de eerste verdieping, uitbreidingen aan de achter- of zijkant, of het creëren van een extra kamer op het dakterras.

Kortom, de Jadelaan 13 biedt alles voor jarenlang woonplezier in een perfecte gezinswoning.

?

KENMERKEN:

- Speels ingedeelde woning met verassend veel buitenruimte;

- Goed onderhouden half vrijstaande woning;

- Grotendeels voorzien van gestuukte wanden (2021);

- Bijzonder veel lichtinval door de grote ramen;

- Diverse mogelijkheden voor uitbreiding/verandering indeling;

- Zonnige tuin op het zuidwesten;

- Oprit met plaats voor 2/3 auto’s;

- Inpandige garage en fietsenberging;

- Groot dakterras op de 3e verdieping;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Remeha cv-combiketel uit 2012.

- Woonoppervlakte: Circa 162 m2;

- Inhoud: circa 460 m3;

- Bouwjaar: 1997.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy