Lisbloemstraat 72A

te Rotterdam

€ 349.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Zeer verzorgde benedenwoning met 2 slaapkamers. De woning is vier jaar geleden volledig vernieuwd met o.a. een nieuwe badkamer, stucwerk en nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. De woning beschikt over een ruime slaapkamer met badkamer aan de voorzijde en woonkamer met open keuken en toegang tot het terras en tuin aan de achterzijde. Op de 1e verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer. Hillegersberg-Zuid biedt een vriendelijke woonwijk in Rotterdam gelegen net buiten de ring en op loopafstand van alle voorzieningen zoals diverse winkels, restaurants, kinderopvang, basisscholen en diverse sportfaciliteiten. Openbaar vervoer doormiddel van de tram, op 15 minuten fietsen van het stadscentrum van Rotterdam en binnen enkele minuten op de uitvalswegen (A20/A13).

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, toilet, slaapkamer met badkamer, woonkamer met open keuken en trapopgang. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met badkamer ensuite. De moderne badkamer is voorzien van een regendouche en wastafelmeubel.

Via de zwarte taats-deur bereikt u de ruime woonkamer met half open keuken.

De ruimte is optimaal benut en biedt voldoende ruimte voor een riante zit-en eethoek. De half open keuken is van alle gemakken voorzien.

Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het achtergelegen terras met toegang tot de tuin gelegen op het westen. De tuin beschikt over een groot terras en groens borders. Hier kunt u ’s middags tot zonsondergang heerlijk genieten van de zon.

1E VERDIEPING: Overloop, 2e slaapkamer met vaste kast.

KENMERKEN:

- Zeer verzorgd appartement;

- 4 jaar geleden volledig gerenoveerd;

- Heerlijk terras en achtertuin op het westen;

- De achtertuin is met terras nog zeer ruim

- Moderne afwerking met o.a. gestuukte wanden;

- Nieuwe houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- CV- combiketel uit 2019;

- Actieve vve bijdrage €51,- p/m.;

- Energielabel D;

- Aanvullende clausules van toepassing ( ouderdoms- asbetclausule).

- Woonoppervlakte: circa 69 m2

- Inhoud: circa 245 m3;

- Bouwjaar: circa 1934.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy