Aleijd van Strienhof 18

te Poortugaal

€ 465.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze RUIME TUSSENWONING met o.a. een splinternieuwe tuin en badkamer treft u in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Het huis is gelegen in een kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en schuifpui naar de tuin, 2 slaapkamers en een moderne ruime badkamer op de 1e verdieping, 2 slaapkamers, bergvliering en dakkapel aan de achterzijde op de 2e verdieping. De woning is in 2019 grotendeels vernieuwd met o.a. glad gestuukte wanden, laminaat vloeren, moderne badkamer en een moderne aangelegde tuin (2024). De achtertuin is gelegen op het oosten hier kunt u ‘s zomers de gehele dag genieten van de zon. De locatie biedt de IDEALE WOONOMGEVING voor stellen en gezinnen met op loop- en fietsafstand het metrostation, basisscholen, de winkels in het hart van Poortugaal, de natuur in het ‘Valckesteinse Bos’ en een goede snelwegverbinding met de Randstad.?

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal met meterkast (8 groepen), trapopgang en moderne betegeld toilet met hangcloset en fonteintje (2019).

De woonkamer beschikt over een grote schuifpui naar de tuin en een handige trapkast. De kamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek.

De open hoekkeuken bevindt zich aan de voorzijde en is uitgevoerd in landelijke stijl met zwart composiet aanrechtblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een fornuis met 4 pits inductiekookplaat en dubbele oven (2019), afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koelkast, gootsteen met Quooker en een losse vriezer.

De gehele begane grond is voorzien van een eikenhouten vloer.

1E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. In 2019 is de volledige 1e verdieping gemoderniseerd. Zo is de gehele indeling aangepast

Aan de achterzijde bevindt zich nu de ruime masterbedroom en 2e slaapkamer.

Aan de voorzijde bevindt zich de moderne ruime badkamer. De badkamer is grotendeels voorzien van grijskleurige tegels en stucwerk. Verder is er een grote inloopdouche met regen en handdouche, vrijstaand ligbad, wastafelmeubel met twee waskommen en een design handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is grotendeels voorzien van glad gestuukte wanden en een doorgelegde houtlook laminaat vloer.

2E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers. Op de overloop heeft u ruimte voor de was- en droogopstelling verder is er een vaste kast met cv-ketelopstelling (Vaillant/ 2012) en heeft u toegang tot bergzolder via een vlizotrap.

De 3e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een grote dakkapel met elektrisch rolluik. De 4e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde deze is voorzien van een groot dakraam en heeft extra opbergruimte achter de knieschotten.

Ook de 2e verdieping is in 2019 volledig vernieuwd met gestuukte wanden en een doorgelegde laminaat vloer. ?

BUITEN:

De woning is aan de voorzijde gelegen aan een ruim opgezette straat met meer dan voldoende parkeergelegenheid. De moderne achtertuin is in juni 2024 volledig vernieuwd met nieuwe bestrating en groen de voortuin in 2023. De ligging op het oosten biedt ’s zomers gewoon de gehele dag zon! Achterin de tuin is een stenen berging en een poort naar het achterpad aanwezig. Op de achtergevel hangt een handmatig bedienbaar zonnescherm.

KENMERKEN:

- Ruime tussenwoning met maar liefst 4 slaapkamers;

- Moderne vergrote badkamer uit 2019;

- In 2019 grotendeels gemoderniseerd met o.a. gestuukte wanden;

- Modern aangelegde tuin met bestrating en gras (voorjaar 2023/ juni 2024);

- Ligging in kindvriendelijke en ruim opgezette straat;

- Heel veel parkeergelegenheid voor de deur aanwezig;

- Achtertuin op het oosten (’s zomers gehele dag zon);

- Slaapkamers v.v. horren en rolluiken (dakkapel elektrisch);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant cv-combiketel (2012);

- 16 zonnepanelen (13 aan de voorzijde/ 3 aan de achterzijde op de dakkapel);

- Waterontharder geplaatst in 2020;

- Vernieuwde trapopgang (2023/2024);

- Nieuwe Quooker uit juni 2024;

- Vernieuwde knieschotten zolder (2021);

- Perceel: 130 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 127 m2;

- Inhoud: circa 453 m3;

- Bouwjaar: circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy