Werkersdijk 63

te Rhoon

€ 1.098.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Altijd al op een rustige locatie willen wonen met het gezellige dorpscentrum van Rhoon om de hoek? Dit is uw kans! Wij bieden deze SFEERVOLLE 2^1-KAPWONING uit de jaren 50 te koop aan. Buiten is er een HEERLIJKE ZONNIGE TUIN met veel privacy door de beschutte ligging. De woning biedt een riante woonkamer met sfeervolle leef-keuken, handige bijkeuken, kelderruimte, 4 grote slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en suite aan de masterbedroom. De woning heeft veel sfeer o.a. door de aanwezige open haarden met natuurstenen schouwen, de houten balken, houten vloeren en glad gestuukte wanden. Parkeren doet u voor de deur op de EIGEN OPRIT. Het gezellige Rhoon biedt u een DORPSE WOONOMGEVING met om de hoek het dorpscentrum met alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en het metrostation met verbinding naar Rotterdam (20 minuten). Recreatief komt u tot rust in de SCHITTERENDE NATUUR van de polders en de ‘Oude Maas’ of zoekt u ontspanning in de jachthaven of golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal met brede trapopgang, toegang tot de kelder, garderobekast met meterkast en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. De ruime kamer heeft een sfeervolle zithoek bij de openhaard met natuurstenen schouw en geeft via een natuurstenen afstap toegang tot de leef-keuken.

De leef-keuken is voorzien van een ruime keuken en biedt plaats aan een grote eethoek bij de openhaard met natuurstenen schouw. Mooi detail aan de eetkamer is het hoge plafond met houten balken en de openslaande deuren naar de tuin.

De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en heeft een klein eiland. De keuken is uitgevoerd in landelijke stijl en voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. Verder is er een losse Amerikaanse koelkast.

De woonkamer en leef-keuken zijn voorzien van een houten vloer.

Via de keuken heeft u toegang tot het gastentoilet en de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over een groot keukenblok, was- en droogopstelling, een tegelvloer en een deur naar de zijtuin.

1E VERDIEPING:

Via een ruime trap komt op u op de overloop, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Aan het begin van de overloop bereikt u de eerste ruime slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet en wastafelmeubel. Op de ruime overloop zijn diverse inbouwkasten aanwezig voor veel extra opbergruimte.

Aan het einde van de overloop bereikt u de masterbedroom met badkamer en suite. De ruime slaapkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen aan de zijkant en achterkant. Verder heeft de slaapkamer een ruime vaste kast, een sfeervolle gashaard (defect) met natuurstenen schouw en heeft u via een doorloop met vaste kasten toegang tot de 2e badkamer. De badkamer is voorzien van een groot bubbelbad, wastafelmeubel met twee waskommen, toilet, en een Welness douchecabine.

De 1e verdieping is grotendeels voorzien van houten vloeren alleen de overloop is voorzien van tapijt. Alle wanden zijn glad gestuukt.

2E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers. Op de overloop treft u extra opbergruimte in de aanwezige knieschotten en heeft u toegang tot de vaste kast met cv-ketelopstelling. De 3e en 4e slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote dakkapel.

De hal is voorzien van tapijt en de slaapkamers van houten vloeren.

BUITEN:

Het huis heeft een fijne ligging om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon in een rustige doodlopende straat. De locatie is rustig maar toch op loopafstand van alle voorzieningen in het dorp en zelfs het metrostation. Aan de voorzijde van de woning is een royale inrit met parkeerruimte voor meerdere auto’s. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en aangelegd met diverse groenborders, gras en een betegeld terras grenzend aan de woning. Verder is er een ruime houten berging met vide, een klein houten tuinhuis en een tuinkas en fietsenoverkapping aan de zijkant van de woning.

KENMERKEN:

- Charmante 2^1-kapwoning uit de jaren ’50;

- Mooie ligging om de hoek van het dorpscentrum;

- Beschutte ligging met veel rust en privacy;

- Voorzien van glad gestuukte wanden met hoge plinten en brede deurposten;

- Sfeervolle ruime leef-keuken;

- Achtergevel voorzien van markiezen;

- Deuren en ramen voorzien van horren;

- Masterbedroom met badkamer en suite;

- 2e badkamer en ruime slaapkamers;

- Ruime achtertuin op zuidwesten;

- Houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant cv-combiketel uit 2019;

- Aanvullende clausules van toepassing ( ouderdoms-asbest);

- Perceel: 660 m2 eigen grond + 75 m2 erfpachtgrond ( strookje tuin aan de voorzijde)

- Woonopperlvakte: circa 243 m2;

- Inhoud: circa 887 m3;

- Bouwjaar: circa 1950.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy