Bouwlust 29

te Rhoon

€ 439.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een verzorgd HOEK-APPARTEMENT op de 3e verdieping met VRIJ UITZICHT over Rhoon en Smitshoek. Gelegen in de fijne woonwijk ‘Portland’ in Rhoon. Dit appartement heeft een rustige ligging op de hoek van het appartementencomplex.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de twee balkons aan de achter en zijkant van het appartement. Verder beschikt het appartement over een moderne keuken en badkamer. twee ruime slaapkamers, was/bergruimte met veel kastruimte, een eigen en gezamenlijke fietsen berging in de onderbouw. Het moderne complex heeft een liftinstallatie en video-intercom. De VvE is zeer ACTIEF EN GEZOND. Dit fijne appartement ligt op loop- en fietsafstand van winkelcentrum ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’ en het openbaar vervoer (bus en tram). Direct voor de deur is een parkeerplaats met VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID aanwezig.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten representatieve hal met video-intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen.

3E VERDIEPING:

Direct in het portiek betreedt u het appartement. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning. Hier vindt u

De meterkast en de was/cv-ruimte met grote ingebouwde kasten voor extra opbergruimte.

De woonkamer en keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, bieden u een schitterend vrij uitzicht over de omgeving. Daar de woning op de hoek is gelegen heeft u extra veel lichtinval door de extra ramen en 2 balkons aan de achter- en zijkant van de woning.

De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, oven, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Verder is in de keuken voldoende ruimte voor een grote eethoek.

Aan de zijkant en voorkant van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers en de ruime badkamer. De volledig betegeld badkamer beschikt over een doucheruimte, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

De woning is voorzien van een kurkvloer en tapijt. De wanden zijn deels gestuukt en deels voorzien van behang.

KENMERKEN:

- Ruim appartement met 2 slaapkamers;

- Zeer verzorgd complex met lift en video-intercom;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein voor en naast het complex;

- 2 balkons aan de achter en zijkant;

- Deels hardhouten en deels aluminium kozijnen;

- Volledig voorzien van dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw (circa 5 m2);

- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw;

- Vve: Actief: bijdrage €167.05, - p/m;

- Woonoppervlakte: circa 110 m2;

- Inhoud: circa 364 m3;

- Bouwjaar: circa 2003.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy