Achterweg 11i

te Poortugaal

€ 369.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In het centrum van Poortugaal is dit fraaie appartement gelegen. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer, diverse bergruimte en een ruim terras op het zuiden. Het verzorgde complex is onlangs geheel geschilderd en beschikt over voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein. Het dorpscentrum van Poortugaal treft u op loopafstand met diverse winkels en basisscholen. Op enkele minuten afstand bereikt u het metrostation van Poortugaal met directe verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Open trapopgang naar de verdieping.

1E VERDIEPING: Galerij met entree. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken op de 1e verdieping.

Na binnentreden treft u achtereenvolgens aan de meterkast (7 groepen met 2 als), bergruimte met wasmachineopstelling, ruime slaapkamer met hoog plafond, toiletruimte met hangtoilet, 2e bergruimte, badkamer welke volledig is betegeld en voorzien is van een wastafel en inloopdouche.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek en beschikt over een open spiltrap naar de 1e verdieping. De open keuken is in lichte kleurstelling en beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, gaskookplaat, oven en afzuigkap.

2E VERDIEPING: Kleine overloop, bergruimte met CV-ketelopstelling (Remeha bj. 2015) en 2e ruime slaapkamer. Via de slaapkamer bereikt u het ruime terras van 15 m2 met vrij uitzicht en ligging op het zuiden..

De woning is voorzien van een laminaat vloer.

KENMERKEN:

- Kleinschalig verzorgd complex in 2023 volledig geschilderd;

- Ruime parkeergelegenheid voor de deur;

- Groot terras op het zonnige zuiden (15 m2);

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging op de begane grond;

- Energielabel B;

- Remeha CV-combiketel uit 2015;

- Vve: actief: bijdrage € 108,45 per maand;

- Woonoppervlakte: circa 117 m2;

- Inhoud: circa 345 m3;

- Bouwjaar: circa 2015.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy